Ajattelin taas vaihteeksi kirjoittaa jotakin tännekin, vaikkei mielessä mitään sen erityisempää ole.. Blogi nääs päivittyy hiukan hitaanlaisesti, ja kuukausi on vaihtunut jo pariin otteeseen viimeisestä kirjoituksesta

Nyttemmin ollaan sitten joulukuussa. Siinä sesongissa, missä aivot heitetään narikkaan ja antaudutaan markkinayhteiskunnan viettelylle.. Myydään vaikka itseämme voidaksemme osoittaa rakkautta tavaroilla läheisillimme.. Lapsille todellinen rakkaudenosoitus on luultavasti playstation 3 tai Wii.

Vaikka pienenä itsellänikin oli tapana heittää pehmeät paketit nurkkaan ja kiukutella päälle.. nykyään tiedän paremmin kaikki lahjat ovat yhtä samantekeviä.. eleenhän sen pitäisi todella merkitä, mutta sesongista johtuen monille se ei merkitse mitään vaan on itsestäänselvyys.. Pikemminkin pakko kuin huomaavainen teko, jossa lahjan ostamattomuus koetaan loukkauksena.. Ihmissuhteita pistetään poikki huononmuistin takia :D Suuryhtiöiden osaakkeiden omistajien hieroessa käsiään, voidakseen itse upota samaan suohon suuremman omaisuuden kanssa.