Jaamme jatkuvasti toisiamme lokeroihin. Ketkä ovat ystäviämme ketkä eivät, kenelle olemme varattuja jne.. Lokeroilla on ikävä kyllä seinämät rajat joihin yritämme itsemme suhteissa sovittaa ja sanoa että sinun pitää olla tuollainen tuossa lokerossa tai toisenlainen toisessa.

Jos olet naimisissa et saa harrastaa seksiä kenenkään muun kanssa, vaan kumppanisi ”omistaa” sinut, tai sinun pitää olla lojaali ystävällesi, vaikka hän saattaisi vaatia kohtuuttomia ystävyyden nimissä, koska nyt sattuu kuvittelemaan että sitä ystävyys on, tai kaupankäyntiä ”Tein sinulle tämän palveluksen, niin olet minulle velkaa vastaavan.” Kuulostaako mafialta, sekin nojaa lojaaliuuteen suuresti.

Keksit varmaan 10 esimerkkiä siitä miten, jokin suhteen määritelmä on äkkiä käynyt elämässäsi ahtaaksi, joko oman määritelmäsi takia tai toisen ihmisin määritelmän?

Vähiten riitojahan on niiden ihmisten kanssa, jotka määrittelemme tuntemattomiksi... Miksi?

Tabula rasa... Kannattaisi alkaa soveltamaan sitä tuttuihinkin, niin pääset taatusti vähemmällä.

Moni varmaan tietää henkilön, joka on sanonut jotakuta itsekkääksi, koska ei toimi niin kuin tämä haluaa näkemättä mälliä omassa silmässään, jonka on itse sinne näkemyksillään veivannut. Siellä se polttaa, mutta on kuitenkin muiden vika.

Ainahan sitä pitää syyllinen löytää mieluiten vihollinen taikka tuntematon... Pääasia on ettei kuulu siihen piirin jolle olemme lojaaleja.. Heidän kohdallaan se mälli on silmässä, muttei polta.. Siksi varmaan vanhemmat voivat tenavastaan sanoa selvien tosiasioiden edessä ettei meitin Kakara oo kiusannut muita selvien tosiasioiden edessä.

Muttei se että sormilla osoitellaan viiteen eri suuntaan, kun jotain on sattunut ole se ongelma, vaan se että yleensä osoitellaan.. Melkein voisin sanoa, että syytteen poika on valhe varsinkin, kun tämä osoittamalla sikiävä äpärä on tullut maailmaan sillä että sormi on sattumalta näyttänyt oikeaan suuntaan luoden pelkoa, jota voisi oikeastaan pojan äidiksi sanoa, mutta tuliko kana ennen munaa, koska tässä sukurutsassa isukin äiti on myös pojan äiti.

Noin ollaan luotu jälleen vihamiehiä..